Ford garage Auto Oostdijk in Monster

Over ons

 • Ford Oostdijk vroeger
 • Auto Oostdijk in Monster

  Het was eind jaren ’20 begin jaren ’30, dat Jan Oostdijk zijn eigen garagebedrijf startte aan de Dr. Van der Brinkstraat in Monster. Tegenwoordig het centrum van Monster, toen gelegen aan de buitenrand. Het Ford Service Dealerschip werd verkregen in 1933. In de beginjaren en in de oorlog lag de nadruk op fietsen, motorfietsen en auto’s. Tot 1958, daarna waren alleen de personenauto’s nog in beeld.

 • In 1967 werd het bedrijf voortgezet door Koos Oostdijk, de zoon van Jan. Met de groei van het wagenpark in Nederland, groeide Auto Oostdijk mee. Hierdoor werd het noodzakelijk in 1989 te verhuizen naar de huidige locatie aan de provincialeweg van Den Haag naar Hoek van Holland.

 • Ford Oostdijk tegenwoordig
 • Sinds 1 juni 2001 is Wilfred Vijverberg de nieuwe eigenaar van Auto Oostdijk en onder zijn leiding is het bedrijf verder gegroeid. Vandaag de dag kunt u bij ons terecht voor onderhouds-, reparatie- en schadewerkzaamheden, A.P.K.-keuringen, navigatie- en alarmsystemen en de in- en verkoop van auto’s. Uiteraard kunt u bij ons, als Ford Service Dealer, terecht met uw Ford, maar ook andere merken zijn bij ons van harte welkom. Wij zijn van alle markten thuis.

  Boek een afspraakOnze voorraad • OPENINGSTIJDEN

  Maandag
  08:00 - 17:45

  Dinsdag
  08:00 - 17:45

  Woensdag
  08:00 - 17:45

  Donderdag
  08:00 - 17:45

  Vrijdag
  08:00 - 17:45

  Zaterdag
  09:00 - 16:00

  Zondag
  Gesloten

  Neem contact op Kom langs


 • Customer Viewpoint


  "Deze mensen staan altijd voor je klaar, je kan ze voor het minste geringste bellen en ze zullen je dan ook altijd te woord staan. Ook als je langs komt rijden voor iets kleins dan lossen ze het gelijk voor je op."
  - Thomas

 • Google beoordelingen


  "Ford Oostdijk is een hele fijne garage. Je wordt altijd op een vriendelijke manier te woord gestaan. Er is openheid en eerlijkheid omtrent reparaties. Reageren snel op vragen. Klant is koning. Ik kan iedereen deze garage aanraden."
  - Linda

 • Facebook beoordelingen


  "ff gevalletje pech hebben, maar dankzij Auto Oostdijk voelde ik me net Max Verstappen tijdens een pitstop  thnx mannen voor de top en vooral snelle service!!!"
  - Ramona

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen